Бургер „Дабл чіз“

Хоча бургер і відноситься до американської кухні, він заслужив популярність у всьому світі через те, що надзвичайно простий у приготуванні. Існує безліч варіацій бургеру : чізбургер, гамбургер, і навіть бургер з тофу. Особливою популярністю зараз користуються „здорові“ бургери – вони готуються значно швидше і не несуть шкоди здоров’ю та фігурі. Сьогодні ми пропонуємо Вам розглянути саме такий рецепт. В бургер „Дабл чіз“ входить мінімальна кількість інгредієнтів, і всі вони мають корисні властивості. Чи чули Ви колись про бургер з авокадо? Це абсолютна новинка в кулінарії, проте тисячі господинь вже додали цей рецепт до свої фаворитів. Авокадо містить в собі велику кількість клітковини, калію, фолієву кислоту, а також вітаміни групи В, Е, К, С. Авокадо зміцнює імунітет та нормалізує кровообіг. Червона риба є максимально корисною : багата на амінокислоти і вітамін D, червона риба позитивно впливає на організм та нервову систему. А огірки лікарі наполегливо радять людям, які мають проблеми з нирками : маючи в своєму складі солі, огірки нейтралізують і виводять з організму залишки кислих сполучень, тим самим будучи корисними при боротьбі з каменями у нирках. Також огірок багатий на клітковину. Вже захопилися корисними властивостями нашого бургеру? Тоді не зволікаймо і приступаємо до процесу приготування.

бургер рецепт

Інгредієнти : 
– булка житня
– один великий огірок
– червона риба (можна використовувати лосось)
– авокадо (1 шт.)
– сир (3-4 кусочки)

бургер інгредієнти

Приготування

Акуратно розрізаємо навпіл житню булочку.

бургер апетитний

Ретельно миємо і очищаємо огірки від шкірки. Тоді нарізаємо їх маленькими кружечками.

смачний бургер

Приступаємо до авокадо. Для початку зверніть увагу на якість продукту. Для того, щоб дізнатися, чи плід стиглий, натисніть на нього. Авокадо повинен бути м’яким, інакше Вам буде важко його пережовувати. Тоді акуратно очистіть плід від шкірочки, розріжте його навпіл і вийміть кісточку. Тепер можете нарізати авокадо кружечками.

бургер соковитий

Беремо філе лосося і розрізаємо його на декілька частин.

бургер апетитний

Підготуйте сир для бургера.

бургер сочний

Тепер приступаємо до формування нашого бургеру. Візьміть булочку і викладіть на неї авокадо, огірок і рибу. Кожен продукт відділяємо один від одного шматочком сиру. Накриваємо бургер другою половинкою булки і прикрашаємо тарілку. Готово! Наш бургер готовий до подачі. Охолоджувати його не потрібно, тому одразу після приготування можете збирати сім’ю за столом і куштувати оригінальний, а головне, здоровий бургер. Смачного!

здоровий бургер

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert