Апетитний бургер із сиром та мисливськими сосисками

Хочеться скуштувати смачний, ситний бургер, при цьому абсолютно без шкоди для фігури? Ідеальний рецепт знайдено! Забудьте про фаст-фуд та вуличні кіоски – Ви легко зможете приготувати бездоганний бургер вдома. Для цього знадобиться мінімальна кількість інгредієнтів і трішки фантазії. Чудовою ідеєю буде додати до бургеру зелень – наприклад, руколу, корисні властивості якої відомі всім господиням. Рукола містить багато вітамінів, а також цинк і селен. Вона зміцнює імунітет та нервову систему, а людям, які страждають депресією чи постійним стресом лікарі радять додати в свій раціон руколу. Цікавим є також те, що масло руколи є сильним енергетиком і приводить в тонус людський організм. Здоровий бургер повинен спробувати кожен, тому переходимо до приготування! смачний бургер

Інгредієнти:

– булочка для бургеру (чудово підійде чіабата)
– мисливські сосиски (5 шт.)
– помідори (4-5 шт.)
– соус (за смаком)
– сир скибками
– рукола
– спеції за смаком

апетитний бургер

Приготування: Розділяємо інгредієнти по тарілкам. 

поживний бургер

Акуратно розрізаємо чіабату на дві рівні частини.

бургер із мисливськими сосисками

Щедро змащуємо обидві частинки булочки соусом. Соус для бургеру може бути куплений в магазині або приготований вдома самостійно. 

корисний бургер

Додаємо декілька скибок твердого сиру. Найкраще смакує сир Чеддер або Емменталь.

бургер із сиром

Зверху на сир кладемо мисливські сосиски. За бажанням можна попередньо піджарити їх на сковорідці.

делікатний бургер

Ретельно промиваємо листя руколи і викладаємо на ковбаски. При купівлі обирайте руколу з яскравим листям. Посипаємо бургер спеціями по смаку і накриваємо його другою половинкою чіабати.

бургер рецепт

Миємо та нарізаємо помідори. Ви можете нарізати їх скибками і додати в бургер, або ж, якщо помідори Вам не до смаку, підключити фантазію і прикрасити ними тарілку. Готово! Ситний, а головне, корисний бургер готовий до подачі. Можна їсти холодним, або підігріти на сковорідці чи у мікрохвильовій печі, щоб сир розплавився і бургер став соковитим. Здорова альтернатива насиченому трансжирами бургеру з закладів швидкого харчування стане одним з Ваших улюблених рецептів. Смачного!

бургер інгредієнти

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert