Бургер „По- українськи“

Якщо говорити про фаст-фуд, а якщо точніше – про бургери, то в голові одразу виникають асоціації з американцями, які просто обожнюють таку кухню і переваги швидкого харчування. Вони ладні відмовитись від багатьох продуктів, але нададуть перевагу дуже ситній та апетитній булці, яка наповнена м‘ясом та соусами. А як щодо українців? Ми також не пасемо задніх та доволі часто вживаємо цю страву швидкого приготування, проте, за своїм унікальним рецептом! Бургер під назвою «По-українськи» наш, більш звичний варіант, який містить в собі оригінальні інгредієнти, що відрізняють його від класичного. Він складається з ароматного, маринованого оселедця, квашеного огірочка, сиру сулугуні у вигляді косички, курячого яйця, листя руколи, пікантної синьої цибульки та, власне, самої свіжоспеченої булки. Ммм, справжня смакота! 

бургер рецепт

Ось більш детальна кількість продуктів, яка потрібна для приготування одного бургера: 
– філе маринованого оселедця  ( близько 150 грамів) 
– куряче яйце 
– квашений огірок більшого розміру 
– сир сулугуні ( 80 грамів)
– листя руколи (невеликий пучок)
– синя цибуля середнього розміру 
– кетчуп 
– булка з насінням кунжуту

бургер приготування

Детальний рецепт та поради 
1. Термічну обробку у нас проходитиме тільки яйце, отже розпочати процес приготування варто саме з нього. Помістіть яйце ц каструлю та залийте холодною водою. Доведіть воду до кипіння та додайте трішки солі, зменшіть вогонь та варіть яйце 8-10 хвилин. Після цього злийте кип’яток, охолодить його під струменем крижаної води та очистьте від шкаралупи. Тепер просто поріжте його на кільця. 

оригінальний бургер

2. Сир сулугуні у нас має вигляд косички. Її потірбно розплести та подрібнити на ниточки. 

апетитний бургер

3. Філе оселедця помістіть на дошку для нарізання та поріжте на маленькі шматки. 

поживний бургер

4. Квашений огірок розріжте на тонкі кільця. Ми радимо обирати огірки домашнього соління, адже вони в рази смачніші та корисніші. 

пікантний бургер

5. Тепер візьміть синю цибулю та очистьте від лушпиння. Злегка сполосніть її та наріжте кільцями.

ситний бургер

6. Листя руколи промийте у воді та просто залиште сохнути на тарілці. 

бургер інгредієнти

7. Булочку для бургера розріжте навпіл та помістіть на сковороду гриль. Смажте її на досить великому вогні приблизно 2-3 хвилини з кожної сторони. Стежте за тим, щоб вона сильно не підгоріла. 

смачний бургер

8. От і настав фінальний крок! Візьміть одну частину булки та змастіть її кетчупом, потім викладіть листя руколи, зверху добавте кільця цибулі, далі поставте шматки оселедця. Тепер покладіть кільця квашеного огірка та яйця. В кінці посипте все сиром сулугуні та ще одним шаром руколи. Накрийте бургер іншою частиною булки та насолоджуйтесь результатом. Наш апетитний, поживний, ситний та оригінальний бургер готовий. Смачного!

соковитий бургер

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert