Круасан-бургер „Гастрономічний пейзаж“

Щоб побачити красивий та надихаючий вигляд – зовсім необов’язково дивитись у вікно, можна просто приготувати дуже апетитну та ефектну страву, від якої просто погляд не відведеш! В нашому арсеналі саме присутній такий варіант їжі, а саме круасан під назвою „Гастрономічний пейзаж“. Дуже яскравий та поживний, він складається зі свіжої булки для круасана, ароматних шампіньйонів, соковитої помідорки, зеленого листя салату, ситної копченої курочки та ніжного майонезу. З’єднавши всі інгредієнти в одне ціле, ви зможете насолодитись не тільки неперевершеним смаком, а й зможете оцінити апетитний та спокусливий вигляд круасану! 

круасан рецепт

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

– копчена куряча грудка ( близько 120 грамів)

– помідора середнього розміру ( 1 штука)

 шампіньйони середнього розміру ( 3 штуки)

– булка для круасана

– листя салату ( невеликий пучок)

– майонез ( 1 столова ложка)

круасан приготування

Час приготування – 15 хвилин

Покроковий рецепт та рекомендації

Крок 1.

Візьміть булку для круасана та помістіть її на дошку для нарізання. Тепер розріжте її на 2 рівні частини. Круасан повинен бути свіжоспеченим, адже так, при смакуванні буде присутнє приємне похрустування та присмак!

круасан інгредієнти

Крок 2.

Візьміть копчене куряче філе та поріжте його на шматки середньої товщини. Саме копчений вид курячого м’яса є досить калорійним, а тому, завдяки ньому можна легко насититись і отримати енергію на довгий час. Якщо ж ви боїтесь набрати лишні кілограми, то краще не взловживати таким продуктом, а тільки інколи балувати себе ним.

смачний круасан

Крок 3.

Тепер приступіть до помідори. Візьміть овоч та помістіть його під протічну воду. Ретельно промийте овоч від бруду та відірвіть маленький хвостик зверху. Після цього обсушіть плід паперовим рушником від зайвої вологи та поріже на кільця. Кільця будуть тримати форму та не розтікатись, якщо підібрати свіжий та пружний плід, а також використовувати гострий ніж.

ситний круасан

Крок 4.

Наступними  будуть шампіньйони. Для початку візьміть гриби та ретельно промийте їх від дрібного бруду. Дуже важливо очищати все до дрібниць, адже в нашому рецепті ми будемо використовувати саме сирий варіант. Обсушіть їх та розріжте на досить великі шматки, не обрізаючи лапки. До речі, саме сирий варіант печериць сповна розкриває запах грибів, який не так яскраво виражений при термічній обробці.

апетитний круасан

Крок 5.

На даному етапі варто переконатись, чи не забули ви раптом якийсь з етапів.

оригінальний круасан

Крок 6.

Візьміть одну частину круасану та змастіть її шаром майонезу. Далі сполосніть листя салату та промокніть вологою серветкою, щоб забрати лишню вологу. Після цього помістіть його поверх майонезу. Покладіть на листя шматки копченої курки, потім поставте ароматні шампіньйони, добавте кільця помідори та накрийте все іншою частиною круасану. Готово,тепер ви можете насолоджуватись цим поживним та оригінальним круасаном! Смачного!

круасан рецепт

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert