Круасан „Фруктове асорті“

Круасани вже давно стали невід’ємною частиною нашого життя – і ми зараз говоримо не про покупні круасани з шоколадною чи вишневою начинкою. Надзвичайно популярним зараз є круасан-сендвіч : круасан розрізають навпіл і наповнюють різноманітними начинками (солодкими чи солоними). Ми підготували для Вас неймовірний рецепт круасану з сиром маскарпоне, диньою, сливами і виноградом. Такий круасан готується якихось декілька хвилин, проте насолода від його смаку просто незабутня!. Готувати такий десерт саме задоволення, а як естетично він виглядає в кінцевому результаті! Тому, не будемо зволікати і берімося за приготування.

круасан рецепт

Інгредієнти :

– круасан без начинки
– виноград кишмиш
– дві сливи (венгерка)
– диня
– вершковий крем маскарпоне
– цукор

круасан інгредієнти

Приготування

Крок 1.

Підготуємо основу для нашої страви. Беремо круасан і розрізаємо його навпіл.

круасан апетитний

Крок 2.

Тепер займемося кремом для начинки. Для цього беремо крем маскарпоне, додаємо цукор, ретельно перемішуємо і викладаємо в окрему мисочку. За бажанням Ви можете приготувати будь-яку начинку : наприклад, сирну, або ж візьміть джем чи шоколадну або арахісову пасту. Ми обрали саме маскарпоне, тому що він містить жири, завдяки яким легко засвоюються вітаміни і мінерали з тих овочів і фруктів, з якими вживають сам сир.

круасан легкий

Крок 3.

Миємо виноград кишмиш і ріжемо кожну виноградинку навпіл. Кишмиш – це дуже солодкий сорт винограду без кісточок, багатий вітамінами С, В1 і В2, а також такими корисними речовинами як калій, каротин, фолієва кислота, йод і цинк. Кишмиш допомагає організму відновитися після захворювань, корисний при анемії і захворюваннях печінки та нирок. 

круасан смачний

Крок 4.

Після того, як ми підготували виноград, займемося диньою. Розрізаємо її навпіл (достатньо лише половини плоду), чистимо м’якоть від шкірки і нарізаємо диньку тонкими пластинами, які скручуємо в трубочки. Не нехтуйте цим фруктом, адже всього одна диня здатна на 100% забезпечити Вас денною нормою вітаміну А. Крім цього, споживаючи диню Ви отримаєте такі корисні вітаміни і мінерали як вітамін С, кальцій та залізо.

круасан простий

Крок 5.

На кінець ми залишили сливку. Беремо дві венгерки, миємо і нарізаємо тонкими кружечками, вийнявши кісточку. Слива вважається найкориснішим фруктом, і не дарма : завдяки їй понижується рівень шкідливого холестерину в організмі, а також слива допомагає боротися з остеопорозом, адже має в своєму складі вітамін К1, який є дуже корисним для кісток.

круасан солодкий

Крок 6. 

Залишилося лише сформувати наш круасан. Змащуємо нижню частину круасану першим шаром маскарпоне, викладаємо кишмиш. Тоді викладаємо сливу і диню, відділяючи кожен фрукт один від одного шаром вершкового сиру. Накриваємо круасан верхньою частиною випічки і прикрашаємо страву м’ятою і фруктами. Ось такий неймовірно смачний, легкий і поживний круасан у нас вийшов -повірте,  він буде просто танути в роті! Смачного!

круасан приготування

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert