Бургер-круасан „Розкішний“

Якщо вам потрібно швидко приготувати щось смачненьке й апетитне, а часу у вас обмаль, тоді ми підготували для вас рецепт смачного, вишуканого, ситного перекусу, який можна їсти на сніданок, або брати із собою на роботу чи просто на пікнік – це рецепт бургер-круасана.  Готується просто, швидко і легко, а головне можна брати для цієї страви продукти які є у вас під руками на кухні. Бургер-круасан складається із смачної шинки, соковитої помідори, легкого салату Латук, ніжного сиру.

бургер смачний

Для страви вам будуть потрібні такі інгредієнти:

Круасан – 1 штука

Сир Чедер – 2 шматочки

Шинка – 200 грамів

Листя салату Латук – 2 листки

Помідор – 1 штука

Кетчуп – 2 столові ложки.

круасан продукти

Корисні властивості інгредієнтів. Шинка як і інше червоне м’ясо – це скарбниця протеїнів, а ще мінералів і вітамінів. Під час вживання шинки ми збагачуємо організм міддю, калієм, залізом, вітамінами групи В. Всі ці корисні речовини добре впливають на роботу печінки, допомагають покращити стан шкіри, волосся та очей. Якщо цим делікатесом не зловживати, тоді можна не боятися за свою фігуру. Салат Латук використовують у різних салатах, закусках і бутербродах. Його добре вживати при порушеннях сну, при високому тиску, він впливає на обмін речовин, покращує склад крові, апетит, допомагає процесу схуднення, корисний при затяжному кашлі.

Етапи приготування:

1. Спочатку потрібно розрізати на дві половини круасан.

круасан простий

2. Листя салату Латук промийте під протічною водою, розкладіть листя на паперовій серветці, щоб ввібрали зайву воду.

круасан рецепт

3. Шинку нарізаємо за допомогою гострого ножа на тонкі шматочки. При виборі продукту зверніть увагу на запах – він має бути приємним, без кислинки, не має мати ніяких плям і пошкоджень, перегляньте термін придатності на упаковці.

круасан поживний

4. Помідор миємо під струменем води, нарізаємо гострим ножем на тонкі кружечки.

круасан смачний

5. А зараз будемо складати бургер-круасан. Намастіть нижню частину круасану кетчупом, зверху викладіть листя салату Латук, на листя салату викладіть шматочки сиру Чедер, при покупці сиру перегляньте терміни придатності. Далі беремо шматочки шинки та складаємо їх удвоє, складені шматочки шинки розкладіть на сир Чедер, на м’ясо викладіть кружечки помідора і зверху прикрийте другою половиною круасану. Розкішний, ситний, апетитний, смачний бургер-круасан готовий. Смачного!

круасан готоавий

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert