Бургер “ Соковитий біфштекс“

Бургери вже давно заполонили всіх своїм смаком та вмінням втамувати голод за декілька хвилин. Зараз їх існує велика кількість, з різними поєднаннями та надоригінальними інгредієнтами, тому свій ідеальний ви точно зможете обрати для себе. Щодо сьогоднішнього нашого  бургера під назвою „Соковитий біфштекс“, ми можемо сказати лиш одне – такої ситості ви ще ніколи не відчуватимите! Наш апетитний та смачнючий бургер складається з яловичого фаршу, тонких шматків бекону, хрусткого огірочка, ароматного сиру, свіжого листя салату, синьої цибулі, свіжоспеченої булочки з насінням кунжуту та кетчупу. 

бургер рецепт

А тепер, давайте детальніше розглянемо рецепт бургера у грамах та точній кількості продуктів:

– булка з насінням кунжуту 

– яловичий фарш ( близько 100 грамів)

– сир порізаний скибками

– шматки бекону ( 2 штуки)

– синя цибуля середнього розміру

– свіжий огірок середнього розміру 

– кетчуп ( столова ложка)

бургер інгредієнти
  • Час приготування – 20 хвилин

Детальний рецепт та рекомендації.

Крок 1.

Звісно ж, для початку варто приступити з фаршу. Візьміть його та сформуйте котлетку. Розігрійте оливкову олію у сковороді на сильному вогні та помістіть туди котлетку. Смажте її близько 4-5-ти хвилин з однієї сторони. Як тільки побачите рум’яну скоринку – перевертайте котлету на іншу сторону.

апетитний бургер

Крок 2.

Наступними будуть шматки бекону. Просто помістіть їх на сковороду та смажте 2-3 хвилини з однієї сторони. Бекон повинен бути добре підсмажений та мати золотистий відтінок.

соковитий бургер

Крок 3.

Поки смажиться все м’ясо приступіть до цибульки. Для цього, очистьте її від лушпиння, сполосніть під водою та поріжте на тонкі кільця.

пікантний бургер

Крок 4.

Огірок ретельно промийте у воді, потім відріжте хвостик та помістіть на дошку для нарізання. Акуратно поріжте його на рівні та тонкі кільця.

ситний бургер

Крок 5.

Булку для бургера розділіть навпіл та помістіть на сковороду-гриль. Смажте її буквально 2 хвилини з однієї сторони. При цьому, потужність вогню повинна бути досить великою.

смачний бургер

Крок 6.

Листя салату добре промийте під водою від дрібного бруду. Після цього промокніть в нього паперовий рушник, щоб забрати лишню вологу.

яскравий бургер

Крок 7.

Скибки сиру можете нарізати, а можете купити одразу готові в упаковці. Ми обираємо другий варіант, адже так ви отримаєте більш рівні та тонкі шматки.

бургер приготування

Крок 8.

Ну от і все, всі інгредієнти вже практично готові, залишилось лише правильно з’єднати їх та насолоджуватись дуже соковитим та поживним бургером. Для цього, вам потрібно взяти нижню частину булки та змастити її кетчупом, далі поставте листя салату, кільця цибулі та викладіть соковиту котлетку, далі скибку сиру, після цього, хаерху нього – шматки бекону і ще трішки листя салату. Накрийте все іншою частиною булки та подавайте цей яскравий та пікантний бургер до столу. Смакуйте на здоров’я!

поживний бургер

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert