Чіабата „Пальчики оближеш“

Чіабата – це білий хліб родом з Італії. Готують його з пшеничної муки, дріжджів, води та солі, в результаті виходить легкий хліб із хрумкою скоринкою. Його можна вживати просто як звичайний хліб, а ще можна готувати із нього бутерброди, бургери або сендвічі. Ми пропонуємо вам приготувати смачну, хрумку, ситну і апетитну чіабату-бургер із ніжної вареної лікарської ковбаси, свіжої, соковитої помідори та ароматної, смачної моркви по-корейськи. Чіабата в такому вигляді та складі чудово підійде для сніданку або для перекусу під час прогулянки чи подорожі.

чіабата смачна

Для чіабати вам знадобляться такі інгредієнти:

Чіабата – 1 штука

Ковбаса варена лікарська – 200 грамів

Помідор – 1 штука

Морква по-корейськи – 150 грамів

Майонез – 2 столові ложки.

чіабата інгредієнти

Корисні властивості інгредієнтів. Помідори багаті на корисні вітаміни та речовини. При вживанні томати мають лікувальну дію, при тому допомагають позбавитись від ряду захворювань. Вони мають чудову дію: покращують травлення, підвищують імунітет, знімають набряки, покращують роботу серця, допомагають при анемії, лікують варикозне захворювання, виводять солі з організму, понижують масу тіла, мають профілактичну дію на зір. Морква по-корейськи це страва з моркви із гострими приправами. Ця страва має чудовий смак і відмінний аромат, володіє багатьма корисними речовинами. Морква приготована таким чином допомагає процесу травлення, бо має с своєму складі клітковину. Вітаміни А, С, вітаміни групи В швидко засвоюються, цим добре впливають на організм. Завдяки спеціям і оцту, які присутні у моркві по-корейськи, вони сприяють утворенню шлункового соку і швидко розщеплюють виводять з організму жири.

Етапи приготування чіабати:

1. Ковбасу наріжте тоненькими шматочками.

чіабата поживна

2. Помідору промийте під протічною водою, наріжте її тонкими кружечками.

чіабата апетитна

3. Чіабату розрізаємо на дві половини вздовж виробу.

4. А зараз будемо формувати страву. Візьміть половинку італійського хліба, на нього викладіть гарно складені шматочки ковбаси (ковбасу складіть на половину, а потім ще раз на половину, має вийти гарний конвертик).

чіабата ситнаТепер викладаємо кружечки помідорів, змащуємо їх майонезом.

чіабата соковита Зверху викладаємо моркву по-корейськи.

чіабата легкаДругу половинку хліба змастіть майонезом, прикрийте зверху готову страву.

чіабата поживна Розріжте чіабату-бургер на дві частини, викладіть на тарілку і подавайте до столу. Смакуйте на здоров’я!

чіабата готова

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert