Багет „Апетитна котлетка“

Швидка і смачна їжа, та ще й до того досить корисна – не дуже поширене явище. Зазвичай їжа швидкого харчування містить багато жиру та соняшникової олії. Бургери в більшості випадків змащені великою кількістю майонезу та кетчупу, а от наш варіант зовсім відрізняється від усіх! Наш ситний багет під назвою «Апетитна котлетка» містить в собі шматки смачнючого плавленого сиру, поживні котлетки, свіже листя салату, пікантну синю цибульку, яскравий болгарський перець, та спеції. Всього декілька рухів – і ваш оригінальний багет готовий до споживання. Ви можете почастувати ним своїх гостей та отримати масу компліментів завдяки незабутньому смаку!

багет рецепт

Для приготування цього ситного багетику вам потрібні наступні інгредієнти: 
– червоний болгарський перець середнього розміру ( 1 штука) 
– курячий або телячий фарш ( близько 200 грамів) 
– плавлений сирок шматками (4 штуки) 
– багет з кунжутом 
– листя салату ( невеликий пучок) 
– синя цибуля невеликого розміру 
– сіль та перець за смаком

багет інгредієнти

Покроковий рецепт та рекомендації 
Крок 1. 
Для початку  вам потрібно зготувати котлетки.  Для цього, візьміть фарш та добавте до нього солі та перцю за смаком.  Ретельно перемішайте все і сформуйте котлетки. Після цього, розігрійте  оливкову олію на сковороді та помістіть туди наші котлетки. Смажте котлетки приблизно 5 хвилин з кожної сторони на середньому вогні. Як тільки на котлетах з’явиться золотиста скоринка – перевертайте їх.

апетитний багет


Крок 2. 
Болгарський перець промийте під водою, відріжте хвостик та просушіть паперовим рушником. Після цього помістіть його на дошку для нарізання та розріжте овоч навпіл. Очистіть плід зсередини та вийміть всі дрібні зернятка. Потім поріжте перець на кільця. 

багет приготування
Крок 3.
Акуратно вийміть плавлений сир з упаковки та помістіть на тарілку.  Саме такий сирок ідеально підходить для нашого багету, адже додасть ніжного та приємного смаку. 

смачний багет

Крок 4. 
Листя салату помістіть у друшлак та ретельно промийте у воді. Після цього висушіть його паперовим рушником.

ситний багет
Синю цибулю очистіть від лушпиння, сполосніть під водою та поріжте на  тонкі кільця. 

Крок 5. 
Підготуйте сіль та перець.

поживний багет

Крок 7.
Отже, зараз підходить фінальний етап. Візьміть багети та розріжте їх навпіл. Помістіть на одну частину булки листя салату та руколу. Далі викладіть апетитну котлетку, поставте шматок плавленого сирку, а потім кільця болгарського перцю. Зверху накрийте все булкою та насолоджуйтесь ідеальним поєднанням смаку нашого апетитного та поживного багету. Смакуйте на здоров‘я!

яскравий багет

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert