Бургер „Мега смакота“

Бургери – чудовий варіант їжі, який не потребує багато коштів, але наситить вас на довгий час. Ці булочки, наповнені з м’ясом та іншими інгредієнтами так і заманюють своєю апетитністю та різноманітним наповненням. Зараз можна підібрати, або ж скласти самостійно свій улюблений варіант за смаком, тому ми хочемо познайомити вас з поживним бургером під назвою „Мега смакота“, який містить чудове поєднання різних інгредієнтів,  які в результаті утворюють унікальний та вишуканий смак. Бургер складається з фаршу яловичини, апетитної булочки з кунжутом, плавленого сиру Чеддер, соковитої помідорки, пікантної ріпчастої цибульки, свіжого листя салату та квашеного огірочка. Скоріше приступайте до приготування та слідкуйте за нашим детальним рецептом.

бургер рецепт

Для приготування апетитного бургера вам потрібні така кількість інгредієнтів:

– фарш яловичини ( близько 100-та грамів)

– сир Чеддер скибками ( 2 штуки)

– булка для бургера з кунжутом

– квашений огірок невеликого розміру ( 1 штука)

– цибуля ріпчаста невеликого розміру ( 1 штука)

– свіже листя салату ( пучок)

– кетчуп ( 2 чайні ложки)

бургер інгредієнти

Час приготування – до 15 хвилин

Етапи приготування

1. Звісно ж, приготування бургера варто розпочати з підготовки м’яса. Візьміть фарш яловичини, трохи підсоліть та поперчіть його. Далі сформуйте м’ясо у вигляді котлетки та помістіть у розігріту на оливковій олії сковороду. Смажте котлетку приблизно 5-7 хвилин з кожної сторони на середньому вогні. Котлетка повинна мати рум’яну скоринку. Проте, не перестарайтесь!

гриль бургер

2. Візьміть квашений огірок та помістіть його на дошку для нарізання. Поріжте його на досить тонкі кільця.

ситний бургер

3. Сир Чеддер вийміть з упаковки та помістіть на тарілку. 

смачний бургер

4. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, сполосніть під водою, помістіть її на дошку та поріжте на кільця.

апетитний бургер

5. Булку для бургера розріжте навпіл та помістіть на сковороду-гриль. Смажте її близько 2-3 хвилин, щоб утворилась підсмажена скоринка. В жодному разі не додавайте туди олію, а просто смажте на антипригарній поверхні.

поживний бургер

6. Помідору помістіть під протічну воду та добре промийте. Після цього протріть її паперовим рушником та акуратно поріжте на кільця середнього розміру, щоб уникнути розтікання м’якоті.

яскравий бургер

7. Коли всі інгредієнти подрібнені – приступаємо до формування нашого поживного гриль-бургера! Для цього, візьміть нижню частину булочки, помістіть на неї промите у воді листя салату, потім поставте кільця цибулі, згодом – кружельця помідори. Зверху акуратно викладіть котлету,змастіть її кетчупом та покладіть скибки сиру. Після цього добавте квашений огірок та накладіть іншу частину булки зверху. Зафіксуйте шпажкою по центрі. Соковитий, оригінальний та смачний бургер готовий до споживання!

оригінальний бургер

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert